عقد تفاهم نامه همکاری فی مابین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور

به گزارش روابط عمومی انجمن  تفاهم نامه یاد شده در مورخه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ به امضای دکتر سید امیر محمد مرتضویان ریاست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دکتر مسعود رسولی دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور رسید.

در این نشت به معرفی نیازها و اولویت­ های پژوهشی در موضوعات مرتبط با صنعت گوشت و حمایت برای انجام آنها و همچنین جذب طرح­های پژوهشی از دانشگاه­ها، سازمان­ها و نهادهای ملی و بین ­المللی و تدوین طرح مشترک با استفاده از امکانات طرفین؛ همکاری و استفاده از امکانات و زیرساخت های طرفین در برگزاری مشترک همایش ­ها، نشست­ های علمی، دوره­ های آموزشی و کارگاه­ های آموزشی مرتبط ملی و بین ­المللی؛ همکاری طرفین در برقراری ارتباط با دانشگاه­ ها، نهادها، مؤسسات و مجامع مرتبط و همسوی داخلی و بین ­المللی، به منظور انجام فعالیت‌های علمی هدفمند و اجرای مشترک طرح­های تحقیقاتی، بهره ­مند شدن طرفین از تجهیزات و امکانات مشترک یکدیگر از قبیل توان فکری و تجربی پرداخته شد.

اخبارعکس