در راستای تداوم همکاری‌های علمی، تخصصی و راهبردی در حوزه سلامت و امنیت غذایی، تفاهم‌نامه همکاری میان انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور در تاریخ ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ تمدید شد.

این تفاهم‌نامه، که نقشی کلیدی در هم‌افزایی دانش و صنعت در حوزه امنیت غذایی، سلامت عمومی، و ارتقاء استانداردهای گوشت و مرغ و مواد پروتئینی در کشور دارد، حالا وارد فاز جدیدی از توسعه پروژه‌های مشترک و تدوین سیاست‌های ملی در حوزه غذا شده است.

دکتر مسعود رسولی (دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور) در این رابطه گفت:

«تمدید این تفاهم‌نامه به‌منزله تجدید تعهد ما برای تقویت کیفیت، سلامت و نوآوری در تولید گوشت، مرغ ، محصولات پروتئینی و بسته بندی است.»

با اجرایی شدن فاز جدید این همکاری، برنامه‌هایی نظیر تدوین شاخص‌های ارزش غذایی، سلامت غذایی، تامین نیاز مواد مغذی جامعه،آموزش و ارتقاء دانش تخصصی در این حوزه و همبستگی بیشتر صنعت و علم با هدف تأمین غذای سالم‌تر، ایمن‌تر و پایدارتر را برای مردم عزیز ایران در پی خواهد داشت.