انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با انجمن صنعت تولید و بسته بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا)؛، با توجه به اهمیت تبادل تجربیات، دانش، مهارتها و همچنین به منظور بهبود و ارتباط دانشگاه و صنعت، گسترش همکاریهای علمی و فنی، اجرایی و مشورتی و استفاده از امکاناتی که موجب ارتقاء سطح کیفی و کمی آموزش و پژوهش و توسعه دانش سلامت درکشور میگردد تفاهمنامه بین دکترامیرمحمد مرتضویان سرپرست انستیتوتحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و دکترمسعود رسولی دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور جهت همکاریهای مشترک منعقد گردیده است.
بر اساس این گزارش، مدت زمان این تفاهمنامه ۲ سال و موضوع آن به شرح زیر می باشد:
- حضور نماینده درجلسات کمیته های فنی و تخصّصی که برحسب موارد درخواست انجمن، در انستیتو تشکیل می شود و اعضای این انجمن به نحوی از انحاء ذینفع خروجی و مصوبات آن جلسات باشند
- مشارکت در تهیه آمارهای اختصاصی تولید و توزیع فرآوردههای گوشتی در سطح کشوری و به تفکیک استانها
- دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی میتوانند با هماهنگی انجمن، دورههای آموزشی، کارآموزی و پایان نامههای خود را درکارخانه های عضو انجمن بگذرانند.
- مشارکت در برگزاری نمایشگاههای تخصصی فرآوردههای گوشتی در سطح داخلی و بینالمللی و همکاری در برگزاری سمپوزیومها، کنگرهها، کنفرانسها و سمینارهای علمی و تخصصی مرتبط با گوشت و فرآوردههای گوشتی
- مشارکت در تهیه و تنظیم کتاب، بروشور، پوسترهای علمی و آموزشی در جهت آموزش و فرهنگسازی الگوی مصرف
- مشارکت مادی و معنوی در انجام پروژه های تحقیقاتی، مطالعاتی و پژوهشی
- تنظیم بیانیه مشترک در خصوص شایعات، انتقادات، تقلبات و تخلفات کیفیت محصولات گوشتی پس از تایید انستیتو
![](http://www.irpps.ir/wp-content/uploads/2021/02/b8e17d89-1fc7-4f62-97f7-1c76bafd90cb-1024x1024.jpg)
![](http://www.irpps.ir/wp-content/uploads/2018/06/e0ecaad9-18ab-4539-928c-3387adcc6be3-1024x1024.jpg)