
دکتر مسعود رسولی، دبیر کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران اعلام کرد: در جلسه معاونت محترم امور تولیدات دامی با ریاست مشاور محترم وزیر در امور پرورش و بهبود تولیدات دامی و با حضور تشکلهای دامپروری و انجمن صنعت بسته بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور، مصوب شد با مدیریت اتاق تعاون ایران، زنجیره تولید، تأمین، عرضه و تنظیم بازار گوشت قرمز برنامهریزی و اجرا شود.
وی افزود: بر اساس این مصوبه، برنامه ریزی و تنظیم تامین گوشت مورد نیاز کشور، ثبات قیمت و ایجاد یک زنجیره قابل رصد و پایش که گوشت مورد نیاز کشور از داخل تامین گردد و همچنین با افزایش بهرهوری، حذف هزینههای اضافی، بهرهگیری از درآمدهای جانبی مانند آلایش، پوست و ضایعات، و حذف واسطههای غیرضروری و همچنین تمرکز و بهبود حمایتهای دولتی کیفیت گوشت افزایش مییابد و محصول نهایی به قیمت حداقل ۲۰ درصد کمتر بدست مصرف کنندگان محترم میرسد
