دبیر انجمن صنفی صنعت تولید و بستهبندی مواد پروتئینی کشور در گفتوگو با حکیم مهر :
«دکتر مسعود رسولی» افزود: در قسمت بستهبندی، ما دست آن مسئول فنی را هم میبوسیم که کنترل کیفیت و نظارت بیشتری داشته باشد، چون بحث اعتبار و آبروی یک شرکت است …
حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور در پاسخ به سوال حکیم مهر مبنی بر اینکه پس از برگزاری انتخابات و تعیین شورای نظام دامپزشکی استانها، انتظار شما از این شورا چیست و این شورا چه رویکردی را باید در پیش بگیرد؟ گفت: «قبل از هرچیز لازم میدانم که به شورای جدید نظام دامپزشکی استان تهران تبریک بگویم. خوشبختانه این شورا در دوره پیشین عملکرد بسیار خوبی را به نمایش گذاشت و به همین علت در دور جدید یک بار دیگر همین تیم رای قاطع آورد؛ در واقع اگر عملکرد این تیم خوب نبود، قطعا رای نمیآوردند.»
«دکتر مسعود رسولی» ادامه داد: «بنده به عنوان مسئول یک انجمن صنفی کارفرمایی، از افزایش ارتباط با نظام دامپزشکی استقبال میکنم. صنعتی که من در آن مشغول به فعالیت هستم، صنعتی است که دامپزشکی آن را روی کار آورد و دامپزشکی باعث شد مرغی که زمانی روی زمین و کنار خیابان عرضه میشد، الان تبدیل به محصولات بستهبندی و شناسنامهدار شود؛ در واقع صنعت من مرهون زحمات دامپزشکی است.»
وی با تاکید بر اینکه انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بستهبندی مواد پروتئینی کشور بسیار نزدیک به دامپزشکی است، تصریح کرد: «فقط در بحث کشتارگاهی است که مسئول فنی باید قضاوت کند اما در قسمت بستهبندی، ما دست آن مسئول فنی را هم میبوسیم که کنترل کیفیت و نظارت بیشتری داشته باشد، چون بحث اعتبار و آبروی یک شرکت است و هیچ شرکتی به خاطر آبرو و اعتبار و برند خود از مسئول فنی کار خلاف نمیخواهد. بلکه همه از مسئولین فنی میخواهند که دقت بیشتری در کار داشته باشند. بنده به عنوان نماینده صنف انتظار دارم که آن مسئول فنی که در صنف ما کار میکند، نهایت دقت را داشته باشد تا صنعت من آسیب نبیند. اگر یک شرکت ما مشکلی در کیفیت بستهبندی داشته باشد، به کل صنعت آسیب میزند، چون مردم میگویند گوشت بستهبندی گرفتیم و این مشکل را داشت و صحبتی از برند آن نمیکنند.»
دکتر رسولی با تاکید بر اینکه درخواست ما این است که نظارت و کنترل نظام دامپزشکی بر مسئولین فنی بیشتر شود، خاطرنشان کرد: «مبحثی را که اخیرا با نظام دامپزشکی شروع کردیم، گریدبندی مسئولین فنی است. به این ترتیب که مسئولین فنی بر اساس سوابق، تجربیات و شاخصهایی که نظام دامپزشکی در نظر میگیرد، ردهبندی شده و در کارخانههای ما کار کنند. به هر حال کارخانههای ما در ظرفیتهای گوناگون فعالیت میکنند. ظرفیت برخی از آنها تا یک تن گوشت و برخی دیگر تا ۸۰ و ۹۰ تن مجوز دارند. در این میان مسئولین فنی بهداشتی هم باید با هم تفاوت داشته باشند و برای کارخانههایی که نظارت، کنترل و دقت بیشتری نیاز دارند، ردهبندی شوند. خواهش ما از نظام دامپزشکی این است که همکاری بیشتری کنند تا آن پروژه زودتر انجام شود و ما هم هر کاری که از دستمان بربیاید، انجام میدهیم.»
وی با یادآوری اینکه ما با استانهای مختلف در ارتباط هستیم، اضافه کرد: «کاملا مشخص است که بعضی استانها شوراهای خیلی قوی دارند و همکاری آنها با بخش خصوصی خیلی بهتر است، اما متاسفانه در بعضی استانها شوراهایی داریم که بخش خصوصی و کارفرمایی را درک نمیکنند و فشارهایی روی واحدهای تازه تاسیس وارد میکنند مبنی بر اینکه قرارداد شما باید این شکلی باشد و حتما این کار را بکنید. از سوی دیگر فشارهایی هم از طرف نظام دامپزشکی میآید در صورتی که هنوز ماده ۱۹ به آن شکل برقرار نشده است. مثلا اداره کل قراردادی را به نظام میسپارد و میگوید که قرارداد را توسط نظام بنویسید. نظام هم با فشارهایی که وارد میشود، ترجیح میدهد که کلا وارد این کار نشود. خواهش ما این است که تصمیمگیریها منطقی باشد تا کارها به صورت درست و اصولی پیش رود.»
لینک دسترسی به خبر:
http://hakimemehr.ir/fa/news/77719/%D9%87%DB%8C%DA%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D9%88-%D9%88-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84-%D9%81%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%81-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D9%87%D9%88%D9%86-%D8%B2%D8%AD%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C