در جلسه‌ای مهم در مورخه ۷ اسفند ۱۴۰۳ با حضور مقام محترم وزارت جهاد کشاورزی(جناب آقای دکتر نوری)، معاونت توسعه بازرگانی(سرکار خانم دکتر مشیری)، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور(جناب آقای دکتر سلامی) به همراه آقای دکتر فتحی، آقای دکتر نجاتی، جناب آقای دکتر آذین و دیگر مسیٔولان عالی‌رتبه وزارتخانه، به همراه هییٔت‌مدیره انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتیٔینی کشور، مشکلات تأمین و توزیع گوشت برای شب عید و ماه مبارک رمضان بررسی و راهکارهای مؤثری اتخاذ شد.

با پیگیری دکتر سلامی، تخصص دکتر مشیری و درایت وزیر محترم، موانع واردات و تأمین گوشت گرم، از جمله زمان‌بندی تخصیص ارز، حذف بروکراسی‌های اضافی، رفع تعهد ارزی و تسهیل صدور مجوزها، برطرف شد.

مقام محترم وزارت ضمن ابراز رضایت از عملکرد انجمن صنعت گوشت و شرکت های بسته بندی زیر مجموعه انجمن ، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سازمان میادین میوه و تره‌بار، از نقش مؤثر این بخش‌ها در کنترل قیمت و عرضه منصفانه گوشت تقدیر کردند. این فعالان اقتصادی، با همکاری صمیمانه خود و گذشت از بخشی از سودشان، برند و امکانات خود را برای رفاه مردم در اختیار دولت قرار داده‌اند تا گوشت باکیفیت و قیمت مناسب در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد.

این اقدامات نویدبخش بازاری باثبات و تأمین مناسب گوشت در روزهای پایانی سال و ماه مبارک رمضان است.