به گزارش روابط عمومی انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور، بیست و سومین نمایشگاه بین المللی دام، طیور و صنایع وابسته از ۳۰ تیر تا ۲ مردادماه ۱۴۰۳ در محل نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار گردید. در این دوره از نمایشگاه ۳۶۵ شرکت داخلی و خارجی از کشورهای چین، آلمان، ترکیه، سوئیس، روسیه، کانادا، هلند، فرانسه، دانمارک، استونی، مالزی، اسپانیا، هند و برزیل، داروهای دامپزشکی، واکسن، ضدعفونی کننده، مکمل و کنسانتره، آزمایشگاه و تجهیزات، خوراک دام و طیور و افزودنی ها، مکمل های دام و طیور، تجهیزات، لوازم مرغداری، ماشین آلات دامپروری، ماشین آلات صنعتی و کشتارگاهی،تجهیزات گرمایشی و سرمایشی، انجمن ها و فدراسیون ها و …حضور داشتند و آخرین دستاوردها و نوآوریهای خود را در حوزههای مختلف به نمایش گذاشتند.
بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته با حضور محمد علی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی،دکتر عباسعلی مطلبی مشاور وزیر جهاد کشاورزی، محمدجواد عسکری رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، روحالله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور، دکتر مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی کشور، محسن طاهرمیرزایی رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور، پیام باقری نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران، مسعود محمدیان مدیرکل دامپزشکی استان تهران، رؤسای اتحادیهها و انجمنهای این صنعت نظیر مسعود رسولی (دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور)، سید فرزاد طلاکش (دبیر فدراسیون طیور ایران) و جمعی از متخصصان و علاقهمندان به این حوزه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد.
دکتر مسعود رسولی در مصاحبه با خبرگزاری حکیم مهر فرمودن:
حکیم مهر: دبیر انجمن صنعت بستهبندی گوشت و مواد پروتئینی کشور ضمن حضور در بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی دام، طیور و صنایع وابسته که با شعار خوراک دام، محور توسعه پایدار برگزار شد، گفت: «وقتی نمایشگاه سال جاری را با ۱۰ سال پیش مقایسه میکنیم، میبینیم که شرکتها کوچکتر و روشها از نظر علمی بسیار قدیمیتر بودند. اما امروز شاهد فعالیت زنجیرههای بزرگ از شرکتهای کوچک هستیم که این اتفاق میمون، باعث افزایش کیفیت و کاهش هزینه تمامشده میشود.»
«دکتر مسعود رسولی» ادامه داد: «سال به سال شاهد دستاوردهای جدیدی در زمینه تغذیه هستیم که منجر به کاهش ضریب تبدیل و قیمت تمامشده و همچنین افزایش کیفیت میشود. در حوزه دارو و واکسن نیز شاهد اتفاقات جدیدی هستیم که در نهایت هزینهها را کم میکند.»
وی با یادآوری اینکه در صنعت بستهبندی گوشت و مرغ تا پنج سال پیش، مردم صرفا مرغ کامل را میشناختند و تا ۱۰ سال پیش اعتقادی به مرغ و گوشت بسته بندی و قطعه بندی نداشتند، تصریح کرد: «امروز یک مرغ را به ۲۰۰ محصول تبدیل کردیم. در گذشته با شرکتهای بستهبندی کوچک مواجه بودیم اما امروز شرکتهای ما بزرگ و به کشتارگاهها و زنجیرهها متصل شدند و کیفیت را بالا بردند.»
دکتر رسولی خاطرنشان کرد: «صنعت ما در چند سال اخیر رشد بسیار خوبی داشت که مرهون تلاشهای عزیزان دامپزشک است. امروز کل شرکتهای عضو انجمن محصولات خود را با یک آنالیز و یک کیفیت تولید میکنند. در نمایشگاه میتوان مشاهده کرد که کل زنجیره محصولات به یکدیگر متصل هستند، در حالی که پیش از این، به این شکل نبود و مثلا مرغدار از بازار خبر نداشت.»