به گزارش روابط عمومی انجمن تفاهم نامه یاد شده در مورخه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ به امضای دکتر سید امیر محمد مرتضویان ریاست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دکتر مسعود رسولی دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور رسید.
![](http://www.irpps.ir/wp-content/uploads/2023/03/1678621629605-1024x589.jpeg)
در این نشت به معرفی نیازها و اولویت های پژوهشی در موضوعات مرتبط با صنعت گوشت و حمایت برای انجام آنها و همچنین جذب طرحهای پژوهشی از دانشگاهها، سازمانها و نهادهای ملی و بین المللی و تدوین طرح مشترک با استفاده از امکانات طرفین؛ همکاری و استفاده از امکانات و زیرساخت های طرفین در برگزاری مشترک همایش ها، نشست های علمی، دوره های آموزشی و کارگاه های آموزشی مرتبط ملی و بین المللی؛ همکاری طرفین در برقراری ارتباط با دانشگاه ها، نهادها، مؤسسات و مجامع مرتبط و همسوی داخلی و بین المللی، به منظور انجام فعالیتهای علمی هدفمند و اجرای مشترک طرحهای تحقیقاتی، بهره مند شدن طرفین از تجهیزات و امکانات مشترک یکدیگر از قبیل توان فکری و تجربی پرداخته شد.
![](http://www.irpps.ir/wp-content/uploads/2023/03/1678621629396-785x1024.jpeg)
![](http://www.irpps.ir/wp-content/uploads/2023/03/1678621629352-1024x610.jpeg)
![](http://www.irpps.ir/wp-content/uploads/2023/03/1678621629622.jpeg)
![](http://www.irpps.ir/wp-content/uploads/2023/03/1678621647728-1024x578.jpeg)
![](http://www.irpps.ir/wp-content/uploads/2023/03/1678621647773-1024x643.jpeg)